Hotlist familiehotels in Europa

Wist je dat… Travel Counsellors over een eigen boekingssysteem beschikt waarin honderden bijzondere accommodaties te vinden zijn? In deze hotlist delen wij onze favoriete familiehotels in Europa, allemaal een bezoekje waard, ieder om zijn eigen redenen. Benieuwd naar onze pareltjes? Lees dan snel verder.

Portugal

Martinhal Cascais
Het familiehotel Martinhal Cascais is de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie met het hele gezin. Het hotel ligt tussen het groen van de nabijgelegen golfbanen, maar toch met het betoverende Lissabon binnen handbereik. Daarnaast sta je in een mum van tijd aan de schitterende Portugese kust. Bij Martinhal Cascais kun je kiezen uit een verblijf in het stijlvolle hotel of in een van de moderne en ruime villa’s.

Frankrijk

Oasis Parcs Les Jardins
Vlak bij de schitterende badplaats Sables d’Olonne, vind je de luxe villa’s van Oasis Parcs Les Jardins. Je verblijft hier in de prachtige natuur van het westen van Frankrijk, waar van alles te beleven is. Bij je villa heb je een eigen zwembad waar je in alle rust baantjes kunt trekken, terwijl de kinderen spelen in de speeltoestellen van het resort. Ook honden zijn hier van harte welkom: zo kun je met het hele gezin genieten van een onvergetelijke vakantie.

Cyprus

Columbia Beach Resort
Cyprus is een erg veelzijdige vakantiebestemming en een van de leukste plekken is het historische dorpje Pissouri. Aan het charmante Pissouri Bay ligt het Columbia Beach Resort. Het resort heeft 169 exclusieve suites die compleet gericht zijn op comfort. Voor families wordt goed gezorgd, want er zijn tal van activiteiten waar kinderen aan deel kunnen nemen. Hierbij kun je denken aan sportieve activiteiten als tennissen, basketbal, zeilen of zwemles. Liever geen sport? Kies dan voor Griekse taalles of leer koken van een echte kok.

Spanje

Hard Rock Hotel Tenerife
Aan de zonnige zuidkust van het eiland, vlak bij Adeje, vind je het Hard Rock Hotel Tenerife. Het vijfsterrenhotel biedt tal van faciliteiten en activiteiten voor families. Er zijn drie fantastische zwembaden, een authentieke lagoon, een Beach Club en drie kids clubs. Daarnaast zijn de welbekende Hard Rock-faciliteiten aanwezig, waaronder de Rock Spa®, de Body Rock® gym en de wereldberoemde Rock Shop®.

Frankrijk - Disney

Disney’s Sequoia Lodge
Op slechts een kwartiertje lopen van Disneyland® Paris ligt deze sfeervolle lodge. Wanneer je naar buiten kijkt zie je de mooie bosrijke omgeving, die perfect aansluit bij de warme uitstraling van het hotel. De thema-kamers maken je verblijf nog leuker en ook in de zwembaden kun je heerlijke waterpret beleven.

Cyprus

Aphrodite Hills Resort
Genesteld in de heuvels boven Paphos ligt het vijfsterren Aphrodite Hills Resort. Je kunt hier kiezen uit een verblijf in het hotel, een van de appartementen of  luxe villa’s met eigen zwembad. Alle met een panoramisch uitzicht op de golfbaan of de azuurblauwe Zee. Voor kinderen is er genoeg te beleven. De jongste kinderen kunnen profiteren van de crèche en de altijd populaire Kids Club voor 3 tot 12-jarigen. Voor de sportieve families is er ook een voetbalschool en tennisacademie. 

Je persoonlijke Travel Counsellor helpt je graag om jouw droomplek te vinden.

West-Canada road trip

04 april 2024

In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Canada. Van de Rocky Mountains langs de Banff National Park Area naar Vancouver en Victoria in British-Columbia!

West-Amerika road trip

22 februari 2024

Met 6,1 miljoen vierkante kilometer en meer dan 320 miljoen inwoners, is de Verenigde Staten 's werelds derde grootste land in totale oppervlakte. Waar moet je echt geweest zijn en wat moet je met je eigen ogen hebben gezien? In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Amerika. Van Californië naar Utah en Arizona!

4 excursies in Kaapstad

07 februari 2024

In Kaapstad is er genoeg te beleven! Van de iconische Tafelberg tot de bruisende Waterfront, biedt deze stad een schat aan ontdekkingen. Bereid je voor op een reis vol avontuur, cultuur en onvergetelijke momenten terwijl je meegenomen wordt op excursies door de diverse en levendige streken van Kaapstad.