Welkom op mijn persoonlijke pagina


Reizen zonder zorgen, dat is mijn belofte aan jou!

Mijn naam is Josine Luyten, 44 jaar en woonachtig in Achterveld, een mooi, klein dorp in de buurt van Amersfoort. Reizen, organiseren en plannen zijn mijn passies, vandaar dat het werken als Travel Counsellor mij zo goed past.

Ik haal enorm veel voldoening uit het creëren van een droomvakantie op maat; vertel mij je wensen en eisen en ik zorg ervoor dat ze uitkomen.

Het maakt niet uit waar je droomvakantie plaatsvindt (als het allemaal weer mag ;-)); een leuke stedentrip in Europa, een camperreis door Canada, een retraite in the middle of nowhere of de Route 66 dwars door Amerika; vakantie vieren geeft plezier.

Zie mij als jouw 'personal assistant' voor al je vakanties; uiteraard kan je de meeste vakanties op internet vinden en zelf boeken; dit kost je echter veel tijd en energie en wordt hoe langer hoe ondoorzichtiger met de honderden aanbieders en algoritmes die prijs en beschikbaarheid bepalen. Tijd en energie die je liever investeert in andere zaken in je leven. Weet dat ik die zoekreis ontzettend leuk vind, en jou dit graag uit handen neem.

Helemaal in de tijd van Covid19 is het belangrijk om een goed en duidelijk advies te krijgen over de reis mogelijkheden binnen en buiten Europa.

Als Travel Counsellor heb ik de middelen die dit mogelijk maken; ik adviseer je over alle benodigdheden voor een zorgeloze vakantie, heb toegang tot de leukste accomodaties en activiteiten, heb nauwe contacten met reisorganisaties over de hele wereld, en heb een samenwerking met meer dan 60 lokale agenten, waardoor jouw droomreis op een (verre) bestemming écht helemaal op maat gemaakt kan worden. Dit alles met de zekerheid van ANVR en SGR.

With me, it's personal: jij bepaalt de manier waarop wij contact hebben; persoonlijk bij jou thuis (op gepaste afstand), telefonisch, per email of Skype; laat me weten wat je wensen zijn, en ik breng geheel vrijblijvend één of meerdere offertes voor je uit.

Tot gauw!

Groet, Josine Luyten
josine.luyten@travelcounsellors.nl

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn video's

Reisadvies nodig?

16-3-2021

Inspiratie video

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven