Gevestigd in De Lier

Linda van Vliet

Leuk je te ontmoeten!

Er voor zorgen dat jij een onvergetelijke tijd hebt gehad tijdens je reizen vind ik het leukste wat er is! Het is toch fantastisch om te horen wanneer jij terugkomt van vakantie, dat je een heerlijke tijd hebt gehad. Daar haal ik mijn energie uit!

Op vakantie gaan is namelijk meer dan alleen het boeken van een reis, het is een belevenis! Vanaf het eerste moment dat je aan vakantie denkt tot en met het moment dat je weer thuis bent. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid, kennis, zorgeloos genieten en het overtreffen van je verwachtingen. Dat is waar ik voor sta en wat het verschil maakt!

‘Make memories all over the world'

Dit vind ik een mooi motto om mij aan vast te houden. Ik heb al aardig wat herinneringen gemaakt over de wereld. Onderstaand een greep uit de landen die ik heb mogen bezoeken.

Kaapverdië, Mauritius, Curaçao, Canada, Amerika, Griekenland, Spanje, Portugal, Frankrijk, Oostenrijk, Polen, Duitsland, Tsjechië, Bulgarije, Turkije, Engeland, Luxemburg. En er komen nog veel meer bestemmingen bij!

Ben jij er klaar voor om prachtige herinneringen te maken?

Dan wil ik je graag uitnodigen voor een kopje koffie en kunnen we samen een start maken met het samenstellen van jouw droomreis.

Tot snel! :)

Vrolijke groet,

Linda van Vliet

Vind je het leuk om inspiratie op te doen en om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes? Volg mij op Instagram en Facebook.

signature

Neem contact met mij op

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van je!

Volg mij op social media