Lucia van Oene


Lucia van Oene

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Mijn naam is Lucia van Oene en ik heet u hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina van Travel Counsellors.

Wat doe ik als Travel Counsellor? Ik stel mijn kennis en passie voor reizen aan u ter beschikking om samen op zoek te gaan naar de vakantie die uw dromen waar maakt. U kunt voor al uw reiswensen bij mij terecht. Mijn instelling is dat we het samen doen. Ik ga samen met u uw reis uitzoeken. Het begint uiteraard met het telefoontje (of mailtje) met uw verzoek voor een reis. Ik zal direct contact met u opnemen en uw wensen met u doornemen. Wellicht vindt u het fijn dat ik langs kom? Geen probleem! We plannen een afspraak in en zetten samen de wensen op een rij - geheel kosteloos! Vervolgens bespreek ik met u de mogelijkheden om een mooi aanbod voor u te maken.

Wat onderscheidt mij van de rest? Door mijn ervaring bij diverse touroperators en cruise rederijen ken ik het reisproduct van binnen en buiten. Daarnaast is het altijd mijn doel om voor u een fantastische vakantie te creëren. Zelf ben ik een globetrotter wat ook weer een verrijking aan kennis met zich meebrengt. Een greep uit mijn reis-portfolio zijn bestemmingen als Spanje, Finland, Verenigde Staten, Frankrijk, Letland, Oostenrijk, Noorwegen en de Filipijnen. Dit zijn slechts een aantal bestemmingen die ik heb bezocht. Als u iets verder naar beneden scrollt, ziet u een aantal reisblogs over de verschillende reizen die ik heb gemaakt. Wellicht dat deze u interesseren.

Mochten er vragen zijn of wanneer u gelijk wilt beginnen met de voorbereiding van uw reisplannen, dan sta ik voor u klaar. U hoeft er de deur niet voor uit. Eén telefoontje en het kan al geregeld zijn. Ik als Travel Counsellor maak het voor ú persoonlijk. Niets maakt mij meer enthousiast dan wanneer wij samen uw droomreis kunnen verwezenlijken.

Heb ik u kunnen interesseren of wilt u meer weten? Neem gerust contact met mij op via e-mail, telefoon of Whatsapp. Uiteraard zou ik het ook erg fijn vinden als u zich aanmeld voor mijn gratis nieuwsbrief. Dit kan eenvoudig door mij een persoonlijk berichtje te sturen. Zo kan ik u laten zien hoe de wereld van Travel Counsellors eruit ziet.

Tot snel!

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-13164654

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven