Gevestigd in Drachten

Lucia van Oene

Leuk je te ontmoeten!

Welkom in de wereld van Rondreiskenner!

Een wereld waarin je de wereld gaat ontdekken, inspiratie op kunt doen voor je volgende rondreis en waar je terecht kunt voor passend reisadvies.

Het is mijn missie is om jouw reis van begin tot eind een unieke ervaring te laten zijn. Daarvoor doe ik nét dat stapje extra en zorg dat je volledig veilig en zorgeloos kunt reizen. Met mijn passie en ervaring laat ik jou kennismaken met reizen op een ander niveau. Persoonlijk, op maat, kwaliteit, uniek, en met een exclusief aanbod.

Je kunt bij mij terecht voor de volgende reizen:

Rondreizen
Cruises
Huwelijksreizen
Stedentrips
Groepsreizen

Dus heb je geen tijd, geen zin, of spendeer jij liever je tijd aan je gezin, partner, familie of vrienden, in plaats van urenlang achter je laptop te zitten opzoek naar misschien een mooie reis? Neem dan contact op met mij en ik help jou verder bij het uitzoeken, samenstellen en organiseren van jouw unieke reisbeleving.

Reizen om nooit te vergeten!

Ik hoop je snel te spreken!

signature

Neem contact met mij op

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van je!

Volg mij op social media

Mijn klantenervaringen

Ingestuurd door Gea Koeleman

Prima helder en meedenkend. Durft alles bespreekbaar te maken en ook echt advies te geven waar je zelf nog niet aan gedacht hebt. Vraagt goed door en luistert echt en gaat daar mee aan de slag. Heel fijn.

Ingestuurd door Marianne Jansen

Lucia is een vriendelijke en leuke meid. Praat duidelijk en in jip en janneke taal, waardoor het voor ons goed te begrijpen is.

Ingestuurd door John Bults

Lucia levert bij de zoektocht naar een reis op maat een grote toegevoegde waarde. Zij is professioneel, creatief, betrouwbaar en luistert goed.