Welkom op mijn persoonlijke pagina


Op zoek naar een onafhankelijk en vooral deskundig reisadvies? Ik help u graag bij het plannen en realiseren van uw volgende reis en ik kom, indien gewenst, ook bij u thuis om uw wensen door te spreken.

Ik heb een passie voor (verre) reizen en dan vooral naar Canada en het verre Oosten. Ik kan maatwerkreizen boeken die precies voldoen aan uw vakantiewensen. Ik werk vanuit huis, dus ik verleen service die veel verder gaat dan die van het reisbureau, en zeker verder dan het internet! Ik neem echt de tijd voor u en ik ben bereikbaar op een tijdstip dat u uitkomt, dus ook ’s avonds en in het weekend. En uiteraard ben ik ook tijdens uw reis beschikbaar, om u bij te staan, indien nodig!

Canada is een van mijn favoriete bestemmingen, ik heb het inmiddels al 5 maal bezocht. Ik kan u dan ook uitstekend adviseren over een reis door dit prachtige land. Ik heb een groot aantal cursussen van het Canadese Tourism Board gevolgd waardoor ik mij nu Canada Specialist mag noemen. U moet tenminste 1 keer in uw leven naar dit fantastische land! En na die ene keer, zult u zeker terug willen.

De afgelopen jaren heb ik veel gereisd en vele bestemmingen bezocht, o.a. Canada, Oman, Sri Lanka, Indonesië, Japan, Zuid-Afrika, Bora Bora, IJsland, Egypte, Israël, Tahiti, Hawaii en Jamaica en uiteraard het grootste deel van Europa. Verder heb ik diverse cruises gemaakt. Als uw persoonlijke reisadviseur, draag ik de kennis en ervaring, met betrekking tot deze bestemmingen, graag aan u over!

Neem gerust vrijblijvend contact op, zodat ik u kan helpen bij het realiseren van al uw reisplannen. Een offerte is altijd vrijblijvend!

Met vriendelijke groet,
Uw persoonlijke Travel Counsellor,

Margriet Noort

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven