Gevestigd in Heythuysen

Marianne Loijen

Leuk je te ontmoeten!

Reizen is niet iets waar je goed in bent. Het is iets wat je doet!
Welkom op mijn webpagina, leuk om je hier te ontmoeten.
Jouw vakantie, iets om al maanden naar uit te kijken, maar weet jij soms ook niet waar te beginnen, of heb je geen tijd en zin om uren te spenderen op het internet?
Laat mij je leiden om samen jouw droomreis vorm te geven.

Ik ben Marianne Loijen. Ik heb een toeristische opleiding gevolgd en ben daarna verschillende jaren werkzaam geweest op een reisbureau. Daarnaast heb ik zelf ontzettend veel gereisd en de mooiste landen mogen bezoeken en blijf ik dit zeker nog doen.
Het onbekende tegemoet gaan en kennismaken met de verschillende culturen dat vind ik het mooiste wat er is.

Graag wil ik mijn kennis en ervaringen inzetten om jouw vakantie van A tot Z te regelen.
De afgelopen jaren heb ik als uitvaartverzorgster vele “laatste reizen” mogen verzorgen, maar dit zijn helaas altijd enkele reizen.
Maar mijn bloed kruipt waar het niet gaan kan en in 2022 heb ik me aangesloten als zelfstandig reisagent bij Travel Counsellors.
Hier kan ik de mooiste reizen voor je boeken, maar dan wel met een retourtje!
Onder de vlag van Travel Counsellors ben ik aangesloten bij alle belangrijke partijen, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.
Door middel van mijn persoonlijke service en een eigen boekingssysteem kan ik ontelbare reizen voor je samenstellen, waarbij ik samenwerk met betrouwbare leveranciers en organisaties.

Of je nu op vakantie wil in ons eigen mooie Nederland, een stedentrip wilt maken met je vriendengroep, of die ene grote droomreis wilt boeken.
Ik kan zorgen voor net dat beetje extra en ben jouw vraagbaak voor, tijdens en na jouw vakantie. Ik reis als het ware onzichtbaar met je mee.
Nieuwsgierig geworden wat ik voor jou kan betekenen, bel, mail of app me dan voor een afspraak. Dit kan bij jouw thuis of via telefoon op een dag of tijdstip dat jou schikt.
Mijn reiskoffer staat klaar, wanneer mag ik die van jou komen vullen!

Met een hartelijke en reislustige groet,
Marianne Loijen

signature

Neem contact met mij op

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van je!

Volg mij op social media

Mijn klantenervaringen

Ingestuurd door Leonie Backus-Geelen Powerwalkingclub Leudal

We hebben Marianne ingeschakeld om ons te helpen met het regelen van onze powerwalkreis naar Marbella. Marianne heeft goed naar ons geluisterd en een accommodatie en vluchten gevonden die perfect aan onze wensen voldeden. Mede hierdoor was het een zeer geslaagde reis. Marianne is heel sympathiek, benaderbaar en denkt goed mee. Ik zou Marianne dan ook zeker aanbevelen als je een reis wilt boeken. Leonie Backus-Geelen Powerwalkingclub Leudal

Ingestuurd door Maria et Francesco Heintges

Zeer professioneel en vriendelijk geholpen. Marianne heeft een mooie reis voor ons samengesteld. Geheel naar onze wensen

Ingestuurd door Edwin en Nicole Maessen

Marianne reageert snel op mijn mails. Denkt proactief mee. Het was snel geregeld, De reisbeschrijving is heel volledig. Heel fijn.

Ingestuurd door Vester en Margriet Jacobs

Attent, behulpzaam, geen tijdsdruk, rekening houdend met onze wensen, het huisbezoek. Kortom nog een keer als het nodig is.