Welkom op mijn persoonlijke paginaTravel Counsellor Marieke
Gespecialiseerd in bijzondere maatwerkreizen en groepsreizen

Het belangrijkste van een groepsreis is dat met de reisopzet en uitvoering van een reis het doel van de organisator bereikt wordt. Teambuilding, culturele verrijking, tradities, zakelijk overleg. Een juiste opzet van een groepsreis is essentieel in het bereiken van het gewenste resultaat.
Daarom kom ik graag langs voor een eerste gesprek om goed uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Met deze wensen en behoeften ga ik vervolgens aan de slag om passende voorstellen te maken. Geheel binnen uw budget en naar uw verwachting.
In een tweede overleg zal ik mijn voorstellen aan u voorleggen en kunnen we samen deze voorstellen finetunen indien nodig. Uiteindelijk zult u verzekerd zijn van een juiste invulling van uw reisplan en uw doel bereiken. Mocht u begeleiding nodig hebben tijdens uw reis kan ook hiervoor gezorgd worden.
Mijn passie voor reizen is mij met de paplepel in gegoten. Opgroeiend in het reisbureau deelde ik de nieuwsgierigheid naar verschillende culturen met mijn ouders en broer. Met mijn familie heb ik gereisd naar landen in de werelddelen Azië, Amerika, Afrika en natuurlijk mag ik ook ons mooie werelddeel Europa niet overslaan.
Later door studiereizen en eigen vakanties zijn er nog vele prachtige bestemmingen bij gekomen en door het volgen van verschillende cursussen heb ik mijn landenkennis uitgebreid.
Na 13 jaar ervaring op het reisbureau, heb ik mij in 2008 aangesloten bij Travel Counsellors. Deze reisonderneming staat voor kwaliteit en heeft al jaren wereldwijd ervaring op het gebied van persoonlijk reisadvies. Een groot voordeel voor u is dat u mij kunt bereiken op het moment dat u dat het beste uitkomt.
Wilt u een bijzondere reis die geheel voor u op maat is gemaakt, helemaal volgens uw wensen samengesteld of heeft u speciale wensen voor benodigde verzorging tijdens uw reis? Ook hier help ik graag om deze bijzondere reis voor u te realiseren.
Wilt u op reis met uw personeel, uw zakelijke relatie of op reis voor een brainstormsessie met uw management….of misschien wilt u samen op pad met uw jaarclub, de studentenvereniging, een jaarlijkse schoolreis of familie/vriendengroep.
Ik stel graag voor u een onvergetelijke reis samen waaraan u en uw reisgenoten een blijvende herinnering zullen overhouden.

Vriendelijke groeten,
Marieke Verkerk


[email protected]
06-15 413 887
Uw persoonlijke reisadviseuse…….Thuis in de hele wereld.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-15413887

Terug Naar Boven