Welkom op mijn persoonlijke paginaVakantie is voor mij ontspanning en inspanning, rust of actie, cultuur en vreemde gewoontes ervaren, strand en comfort, lekker eten en drinken, gezelligheid van een groep of juist het individualisme van een backpack-reis. Het betekent weggaan van je normale omgeving, maar ook lekker terugkomen in die vertrouwde omgeving. Ook: je hoofd leegmaken, uitwaaien en fris worden om er ‘in het normale leven’ weer tegen te kunnen.
U herkent zich hier vast in.

Het is mijn doel om uw vakantie te laten voldoen aan een of meerdere van bovenstaande elementen. En om het zo te regelen dat u onbezorgd weg kunt, precies die mooiste ervaringen meemaakt, en voldaan weer thuis komt.

Mijn passie voor reizen is mij met de paplepel in gegoten. Opgroeiend in het reisbureau deelde ik de nieuwsgierigheid naar verschillende culturen met mijn ouders en broer. Met mijn familie heb ik gereisd naar landen in de werelddelen Azië, Amerika, Afrika en natuurlijk mag ik ook ons mooie werelddeel Europa niet overslaan.
Later door studiereizen en eigen vakanties zijn er nog vele prachtige bestemmingen bij gekomen.

Na 13 jaar ervaring op het reisbureau, heb ik mij in 2008 aangesloten bij Travel Counsellors. Deze reisonderneming staat voor kwaliteit en heeft al jaren wereldwijd ervaring op het gebied van persoonlijk reisadvies. Een groot voordeel voor u is dat u mij kunt bereiken op het moment dat u dat het beste uitkomt. We kunnen een afspraak maken om uw reis te bespreken bij u thuis!

Mijn collega Travel Counsellors in andere landen zijn binnen mailbereik om net die goede tip te geven over dingen die je echt gezien MOET hebben. Verder is
Travel Counsellors aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen).
Een zekerheid die niet mag ontbreken.

Ook op zakelijk gebied kan ik u van dienst zijn. Voor lijndiensttickets naar uw afspraak in het buitenland of een hotelreservering in de buurt van uw conferentie.
Voor uw personeel kan ik een “uitje” samenstellen op alle prijsniveaus.

Ik ben u graag van dienst voor al uw benodigde reisadvies.

Vriendelijke groeten,
Marieke Verkerk
marieke.verkerk@travelcounsellors.nl

Uw persoonlijke reisadviseuse…….Thuis in de hele wereld.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven