Gevestigd in Leiden

Marlies Haazebroek-Buijsen

Leuk je te ontmoeten!

WIE VERRE REIZEN DOET KAN VEEL VERHALEN

Mijn hele leven heb ik in het Toerisme gewerkt, bij Transavia, KLM, Air Holland, Neckermann , Reisburo Roever
(huidige ATP) waarbij ik van 1985 tot 1992 bij AFC Ajax en het Ned XItal Tourmanager ben geweest.

In 1992 begon ik met Sport Business & Media Travel, want de kracht was, dat ik een gat in de markt had ontdekt. Persreizen organiseren naar elke sportevenement in de hele wereld voor zowel de schrijvende pers als voor de radio en TV in geclusterde vorm.

Het blad Voetbal International wilde graag lezersreizen opzetten naar de grote clubs en deze voetbalreizen heb ik vanaf 1992 tot 1998 samengesteld en uitgevoerd. Dynamic Packeting was geboren, zelf je reis samenstellen met alle mogelijke service erbij. Vanaf dat jaar organiseerde ik ook reizen voor andere bedrijven en organisaties die met relaties of met hun personeel op pad gaan ergens in de wereld. Speciaal op gebied van Corporate Hospitality als marketing tool, ook voor meetings en congressen waaronder de VNG en voor de Nederlandse schaatssupporters, en de landskampioen Basketball Zorg & Zekerheid, waterpoloërs ZVL voor zowel de pers, supporters en spelers.

Ik heb zo veel mooie plekjes overal ter wereld bezocht, De Malediven, mijn huwelijksreis in 1979. Echt een droombestemming.
Zuid-Afrika, Kenia en Tanzania. Spannend, veelzijdig en indrukwekkend.
Wintersport maar ook personeelsuitjes naar mooie bestemmingen- Incentives- Meetings alles is te organiseren.
Parijs, New York, Rome, Tel Aviv zijn romantische steden en gemakkelijk te bereiken voor een korte vakantie.

Op mijn internetpagina verschijnen regelmatig diverse leuke aanbiedingen en tips. Kom gerust regelmatig langs op deze site.
Mijn service aan u is uniek. U kunt mij altijd bellen of e-mailen.
Wij kunnen daarin voor u een uitgebreid pakket bieden naar elke bestemming in de wereld.
Uw wereld is onze wereld, want vroeger was reizen een kunst, maar nu is het een genoegen!

U betaalt niets meer en ontvangt een exceptionele service vanaf het begin van uw plannen tot na thuiskomst.
Travel Counsellors heeft overal ter wereld contacten en partnerships met ’s werelds beste reisorganisaties en tevens zijn zij lid van de brancheorganisaties IATA, ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.


signature

Neem contact met mij op

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van je!

Mijn klantenervaringen

Ingestuurd door Alice Elderhorst

Marlies dank voor je inzet alles was goed geregeld.

Ingestuurd door Jan Van Loon

Wij hebben voor de tweede keer alles laten regelen door Marlies geweldige uitleg erg veel informatie en uitleg over de reis zeer tevreden.

Ingestuurd door Annemarie Vreman

Klantnaam : Anna Maria Vreman Boekingsdatum : 03 jul 19 Boeking ID : 2373957 Ontvangen cijfer : 10 Aanvullende opmerkingen : Het was geweldig plezierig. Vlug en bekwaam. Zou ontzettend fijn. Ik ga nu helemaal gerust op reis. En dus heel erg bedankt Marlies! Wat fijn dat we elkaar tegenkwamen op dat verjaardagsfeestje in Warmond.

Ingestuurd door Ronald Rotmensen

Zeer tevreden. Marlies heeft alles keurig geregeld.

Ingestuurd door Guusta Huizer-Boehmer

Prima en goed bereikbaar. Dat geeft een veilig gevoel.

Ingestuurd door Ineke Rorik -Been

Marlies weet altijd een prima reis te verzorgen met de goede prijzen. Ze staat altijd klaar voor vragen zelfs als ze in de sneeuw zit.

Ingestuurd door Marcella Dekkers

Van: Ivan en Marcella Dekkers [mailto:dekkersdelgiovane1@gmail.com] Verzonden: vrijdag 24 augustus 2018 19:42 Aan: Marlies Haazebroek-Buijsen <Marlies@travelcounsellors.nl> Onderwerp: Dank Hoi Marlies, De vliegreis, de auto en het hotel waren top! Alles is goed gegaan en inmiddels vertoeft onze Gabriëlle op de campus van Utah State University. Zowel Eef en Gabriëlle zijn helemaal onder de indruk van Utah, Logan, de universiteit en alle faciliteiten. Amazing! Eef is inmiddels weer thuis en geniet nog na dat hij onze Gabriëlle heeft mogen begeleiden. Marlies, jij nog hartelijk dank voor het regelen van de vliegreis, de auto en het hotel. Top! Hartelijke groet, mede namens Gabriëlle, Ivan en Marcella Dekkers

Ingestuurd door Ineke Schmale-Vlek

Onze reservering is zeer vlot en professioneel afgehandeld, nadat we eerst nog goede tips hadden gekregen. Marlies is een zeer ervaren Travel Counsellor!!

Ingestuurd door Harm Van Efferink

De samenwerking met Marlies vind ik geweldig. Ze is een echte vakvrouw, blijft zoeken naar oplossingen en is snel in haar communicatie. Top!

Ingestuurd door Loes De Bruijn-Hartevelt

Erg enthousiaste, meedenkende en uit eigen reis ervaring puttende vrouw waardoor je echt zin in de vakantie krijgt

Ingestuurd door Harm Van Efferink

De samenwerking met Marlies vind ik geweldig. Ze is een echte vakvrouw, blijft zoeken naar oplossingen en is snel in haar communicatie. Top!

Ingestuurd door Juliska Keglovic

Adequaat snel en goed

Ingestuurd door Jose Shamier

Lieve Marlies, De wasmachine draait en nu eerst jou bedanken voor de fantastische week Rome en Florence. Gisteravond thuisgekomen na een bijzonder snelle terugvlucht van maar anderhalf uur (!!). Alles liep gesmeerd en de hotels waren in alle opzichten bijzonder goed: de locaties van beide waren helemaal top. We hebben ons kapot gelopen en nagenoeg alles kunnen afwerken wat we op het “to-do-lijstje” hadden. Het fietsen was eveneens bijzonder aangenaam. Het dagje Ferrara was ook leuk en de treinen waren een avontuur op zich, alles stipt op tijd en met een snelheid (300 km/uur!) die je hier niet hebt. We hadden fantastisch weer en dat maakte het helemaal tot een succesnummer. Laat niet onverlet dat alles er omheen toch te danken is aan de goede reis en hotels waarvoor nogmaals zeer veel dank.

Ingestuurd door Henny Wiggers

Ontvangen cijfer : 9 Aanvullende opmerkingen : Bij Marlies, is alles tot in de puntjes geregeld!