Gevestigd in Sint Nicolaasga

Marrit Gerritsma

Leuk je te ontmoeten!

Als je aan reizen denkt, denk je aan ontspanning of juist aan een actieve vakantie. Wat voor vakantie je ook kiest, herinneringen maak je elke keer.

Mijn naam is Marrit Gerritsma en ik ben Travel Counsellor. Dit houdt in dat ik jouw persoonlijke reisadviseur ben en dat ik jouw reis van top tot teen ga regelen. Dit doe ik onder de vlag van Travel Counsellors Nederland waar een uitgebreid netwerk van kennis en ervaring zit en hierdoor kan ik de beste reis op maat maken.

Al jaren ben ik verliefd op reizen.
Mooie tripjes naar Griekenland, Denemarken, Canada, Ierland en mijn zeer geliefde Schotland hebben mij geïnspireerd om van mijn hobby mijn werk te gaan maken.
Als je gaat reizen ben je blij, vrij en gelukkig. Je voelt je geweldig! Dit gevoel van geluk gun ik iedereen. Stedentrips, rondreizen, zonvakantie, wintersport etc. ik kan jou helpen om de reis te creëren die jij voor ogen hebt.

Een paar van de voordelen van een reis boeken via mij:
*Zekerheid en garantie voor jouw boeking, want Travel Counsellors is bij IATA, ANVR, SGR en Calamiteitenfonds aangesloten.
*Door ons uniek reserveringssysteem is het mogelijk om met betrouwbare leveranciers te werken en hierdoor reizen te kunnen boeken met een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding.
*Een vast contactpersoon die 24/7 bereikbaar is en alles voor je regelt van A tot Z.
*Besparing van kostbare tijd.
*Persoonlijk afspraak bij je thuis, op een tijd die jou uitkomt, maar ik ben natuurlijk ook per email en telefoon te benaderen.

Dus vertel mij, waar gaat jouw volgende reis naartoe? Ik hoor het graag van je,
Groeten Marrit

signature

Neem contact met mij op

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van je!

Volg mij op social media