Gevestigd in Hilversum-Kortenhoef

Saskia Neijsen-Davidson

Op zoek naar hulp bij jouw zakenreizen? Klik hier

Leuk je te ontmoeten!

Welkom, uw eerste stap naar uw reis is begonnen….

Graag zoek ik de mooiste reizen voor de beste prijzen voor u uit, compleet afgestemd op jullie wensen en budget.
U noemt u wensen en ik regel het !
Voor deze prijsvergelijking en persoonlijke service brengen wij geen extra kosten in rekening, dus de beste reis voor de laagste prijs! Uiteraard met de zekerheid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Waarom kiezen voor een persoonlijke Travel Counsellor:
* Ik verkoop een herinnering en ontzorg u!
* Ik heb bijna 30 jaar reisbureau ervaring
* Een persoonlijk reisadvies op maat en een vaste contactpersoon
* Service op het hoogste niveau zonder extra kosten en persoonlijke tips
* Zowel uitgebreid assortiment vakantiereizen als maatwerk
* Niet meer zelf urenlang surfen op het internet
* 7 dagen per week bereikbaar
* IATA
* Alle reizen geboekt met de zekerheid van ANVR & SGR mij aan het goede adres, ik kan snel handelen mede omdat ik 7 dagen per week bereikbaar ben !

In het jaar 2010, 2011, 2015, 2016 en 2020 heeft Travel Counsellors mij bekroond met een Gold Travel Counsellor award. Deze wordt uitgereikt aan de top 100 van Travel Counsellors wereldwijd (Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië, Canada, Zuid-Afrika, Dubai, België en Nederland).

Travel Counsellors Nederland, met het hoofdkantoor in Den Haag, is onderdeel van Travel Counsellors Ltd in Engeland met het hoofdkantoor in Manchester. Travel Counsellors is een financieel stabiele organisatie en lid van IATA, ANVR en deelnemer van het SGR en Calamiteitenfonds, waardoor uw betaalde reissom financieel gewaarborgd is. Tevens is bij de meeste luchtvaartmaatschappijen een Airlines Failure verzekering inbegrepen.

Ik werk o.a. samen met TUI, De Jong Intra Vakanties, E camp, Suncamp, Kras, Disneyland Parijs, Centerparcs, Landal, Alltours, Corendon, MSC Cruises, Holland America Line en vele anderen!

Wij beschikken over een uitgebreide internationale beddenbank met hotels wereldwijd !

Maak snel een afspraak om persoonlijk kennis met mij te maken of stuur een mail naar saskia@travelcounsellors.nl op deze manier kunt u ons 24 uur per dag bereiken op en tijdstip dat het ú uitkomt. Ook een bezoek bij u thuis behoort tot de mogelijkheden.

Graag tot ziens !

Uw persoonlijke reisadviseur…Thuis in de hele wereld

Saskia C.S. Neijsen-Davidson


T 035- 693 70 07
M 06 - 517 02 809
E saskia@travelcounsellors.nl

Travel Counsellors is aangesloten bij het ANVR, SGR, IATA en het calamiteitenfonds voor uw en onze zekerheid.

signature

Neem contact met mij op

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van je!

Volg mij op social media

Mijn klantenervaringen

Ingestuurd door Yvonne Hoefman

Bericht voor de beste reisplanner van NL! Hallo Saskia de top reisplanner, We willen je graag bedanken voor een onvergetelijke reis naar Thailand. Je hebt dit zo vakkundig voor ons in elkaar gezet. De eerste week rondreizen met de bijzondere fietstour door Bangkok. Wat een leuk fietsbedrijf met Nederlander aan het hoofd. Hoe weet je zoiets toch weer te vinden. Hotel zat op de goede plek voor andere uitstapjes. Daarna gingen we op reis de binnenlanden in. Slapen in een drijvend hotel. De kinderen hebben het geweldig gevonden. Dreven de rivier af en s avonds slapen zonder elektriciteit is ook een goed rustmoment voor iedereen ;). De River Kwai, De spoorlijn, de begraafplaats, de watervallen allemaal er indrukwekkend. Daarna richting Koh Samet voor een weekje strand. Je hebt er werkelijk iets moois van gemaakt en ook nog voor een goede prijs. Tenslotte is het met 7 personen altijd best duur om op vakantie te gaan. Bedankt voor al je goede zorgen want toen we ter plaatste toch nog iets wilde veranderen ben je direct dit voor ons gaan aanpassen vanuit NL. Wanneer we weer gaan bellen we je direct. Thanks Saskia! Steven, Yvonne, Lars, David, Jur, Lucas en Fiene

Ingestuurd door Joop Bruinekool

Mijn complimenten de reis was goed geregeld. Het huis zo aan zee en met een zwembad zo mooi gelegen schitterend. Voor kinderen is dat al genoeg die hebben zich prima vermaakt. Wij ook er was genoeg te bezichtigen. We hebben heel wat uitstapjes gemaakt, Naar het zwembad, de dierentuin, de vulkaan enz. De terugvlucht ging ook goed gelukkig niet veel last gehad van de storing op Schiphol. Als we ooit nog eens een reis willen boeken komen we zeker bij jou terug. Bedankt Fam. Bruinekool

Ingestuurd door H Troeder

Van 16 februari tot 14 maart hebben wij een geweldige reis mogen maken door Zuid Afrika samen met onze 2 (volwassen) kinderen. Saskia heeft een prachtige reis samengesteld, geheel naar onze wensen. Wat hebben wij genoten en mooie herinneringen gemaakt met z’n viertjes. Alles was top geregeld, het vliegtuig, het ontvangst, de huurauto's en de verblijven. Wij waren goed voorbereidt en hebben ons nooit onveilig gevoelt. Wij raden het iedereen aan om het een keer te doen en bevelen Saskia aan als je een reis op maat wilt maken. Wij hebben vanaf het begin goed contact gehad en na de reis is zij langs gekomen voor een evaluatie. Saskia, dank je wel voor deze mooie ervaring. Vriendelijke groeten familie Troeder.

Ingestuurd door . den Doop, Beijaard en Wijnsma

Beste Saskia, Hierbij willen wij je hartelijk bedanken voor de goede bemiddeling met Arke/ Holland International. Na een fijne vakantie in Griekenland hadden we op de terugweg 13 uur vertraging met het vliegtuig. Dit was een vervelende ervaring aangezien er ook kinderen bij waren. Wel moet gezegd worden dat Arke ons niet in de kou heeft laten staan en ons goed verzorgd heeft. Mede door jou goede bemiddeling hebben wij inmiddels een vergoeding van vliegmaatschappij Arke hiervoor ontvangen Daarom zullen wij zeker opnieuw in de toekomst een reis via jou reisbureau reserveren en vliegen met Arke! Met vriendelijke groet, Familie den Doop, Beijaard en Wijnsma

Ingestuurd door Stijntje Zeeuw

We zijn weer terug (helaas)! We hebben het geweldig gehad. Wat een schitterend land. Er is zoveel te zien en te doen dat we tijd te kort kwamen, ondanks het feit dat we hele lange dagen hebben beleefd. Alles was UITSTEKEND in orde. Auto, huis, excursies waren perfect geregeld, en alle bijgeleverde informatie was ook heel prettig voor een vlekkeloos verloop. De accommodatie was een leuk houten huis, waarvan er een aantal bij elkaar stonden. De eigenaar was erg vriendelijk (zoals eigenlijk iedereen daar ),de hotpot stond al aan voor ons toen we aankwamen. Het is mooi ingericht met goede bedden en meubels.Van BBQ, tosti ijzer tot broodrooster en staafmixer bijv.. Alles was er, zelfs wifi (niet dat ik dat nu zo belangrijk vond!) Het ligt inderdaad heel centraal om allerlei uitstapjes te maken, maar we zijn ook veel op schitterende plekken terecht gekomen die niet in de boekjes stonden. Een 4wheeldrive is wel een must daar inderdaad. De weergoden waren ons ook uitstekend gezind. We kwamen aan met vliegende storm, mist en veel regen.We gingen weg in de regen.Alle tussenliggende dagen hebben we droog en mooi IJslands zomerweer gehad en eh.... walvis en papegaaiduiker zijn heerlijke gerechten, een aanrader. Kortom: Een geweldige reis die geweldig georganiseerd was. Ik weet dat dat je werk is , maar namens ons allemaal mag dat toch wel even gezegd worden. Je kaartje zit al in de rolodex, dus waar mogelijk zal ik je absoluut aanbevelen. Bedankt en vast tot ziens, mede namens mijn kids +aanhang, Hartelijke groet, Stijntje

Ingestuurd door F de Leeuw en F Nieland

Wij hebben dit jaar een 16 daagse individuele rondreis gemaakt door Armenie & Georgie. In de voorbereiding hebben wij een offerte van Saskia gekregen, hierna konden we alles in overleg met Saskia naar onze wensen aanpassen. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij hebben juist om die persoonlijke aandacht gekozen om dan ook deze reis te boeken. Het is een pracht reis geworden waarbij we enorm veel hebben gezien en meegemaakt. Volgend jaar gaan we weer die kant op en zullen dan ook zeker weer de reis hier boeken.

Ingestuurd door J West

"Begin 2010 maakte ik een trip naar Las Vegas, welke initieel van 10 t/m 20 april zou duren. Ik boekte de reis en het verblijf via Saskia Davidson van Travel Counsellors (die ik bij eerdere gelegenheden had leren kennen als een degelijke reisadviseur). Reis en accommodatie waren uitstekend. Op 19 april vernam ik van de luchtvaartmaatschappij dat onze geplande terugvlucht vanuit de Verenigde Staten geen doorgang kon vinden als gevolg van een vulkaanuitbarsting in IJsland, en de daaruit voortkomende aswolk die een groot deel van het Europese continent bedekte. Volgens de luchtvaarmaatschappij zou ik op zijn vroegst pas een week later dan gepland terug naar Europa kunnen vliegen. Daarom, na zelf diverse pogingen tot re-scheduling te hebben ondernomen, contacteerde ik Saskia en vroeg haar om te kijken wat de mogelijkheden waren. Het lukte haar een dag later om de terugvlucht met drie dagen te bespoedigen, iets dat mij na enkele uren telefoneren en na diverse e-mails niet was gelukt (en wat voor dat moment, met een nagenoeg gesloten Europees luchtruim, een bijzondere prestatie was). Saskia is werkelijk een doorgewinterde 'reisadviseur' en het predikaat '24 uur per dag bereikbaar' is in zijn geheel niet overdreven (ondanks het lokale tijdsverschil verliep de communicatie uitstekend). Na thuiskomst informeerde ze nog hoe alles bevallen was, gaf tips over de afwikkeling van verzekeringszaken en op de deurmat vond ik een kaartje vanuit Travel Counsellors. Dat is nog eens klantvriendelijkheid. Saskia is een Travel Counsellor die ik iedereen kan aanraden."

Ingestuurd door W Verhoeven en Dhr Bast

Wij hebben op 28 mei 2010 een cruise gemaakt met de Celebrity Constellation vanuit Amsterdam naar Warnemunde (Duitsland), Stockholm, Helsinki, St Petersburgh, Talin en Kopenhagen. We hebben de cruise geboekt bij Saskia van Travel Counsellors en gelukkig niet per internet, want anders hadden wij niet zo’n goede reis gehad, alleen al de hut, geweldig zonder lawaai van wat dan ook. Saskia had het voor ons van te voren uitgezocht, wat er boven en onder de hut zich bevond iets waar een gewone reiziger zich niet in zou verdiepen. Ook adviezen over fooien, restaurants etc die je met een internetboeking maar moeilijk krijgt. Voor ons, ook met de ervaringen die wij al hadden zijn blij met zo’n behulpzaam en klantvriendelijk reisbureau. Blijf zo doorgaan!!!!!!!

Ingestuurd door Eric Holtman

Wij hebben in 2009 gebruik gemaakt van Saskia haar expertise en advies. Wij zijn met onze 2 kinderen van 2 en 4 naar Mauritius afgereisd. En niet zomaar...wij gingen daar op 09-09-09 trouwen! Lekker met z’n vieren met de voetjes in het zand. Nu is zo’n reis met als hoogtepunt een bruiloft niet zomaar via internet geboekt. Niet alleen is het een behoorlijke trip met 2 kleine kinderen en is het een behoorlijke investering. Maar heb je ook te maken met het plannen van de trouwdag, het legaliseren van allerlei documenten hier en in op Mauritius. Al met al een hoop te regelen! Ik kan niet anders zeggen dan dat wij heel blij zijn met het advies en alle hulp die wij hebben gekregen van Saskia. Alles was tot in de puntjes geregeld vanuit Nederland, en wat hier niet geregeld kon worden hadden we daar een contactpersoon voor het lokale deel. Wij hebben en een top reis, verblijf en trouwdag gehad!!! Kortom ik kan Travel Counsellor Saskia Davidson van harte aanbevelen.