Welkom op mijn persoonlijke pagina


Plannen maken is het naar vandaag halen van de toekomst.
Voor reizen geldt dat in het bijzonder.

Hoeveel plezier heb je in de aanloop naar een reis?
Met kinderen maak je een afstreepkalender. In ons gezin hing de eerste toen de kids 5 en 3 waren. Voor een cruise in de herfstvakantie. Inmiddels zijn ze 19 en 17 en beleven nog evenveel plezier - weliswaar zonder de afstreepkalender - als we een bestemming hebben gekozen. De uitdaging zit 'm nu in de agenda's op 1 lijn krijgen...

Bij het uitzoeken van een reis en alle nieuwe voorwaarden waar we mee te maken hebben, nu de wereld met golfbeweging bereisbaar blijkt, is contact van mens tot mens belangrijker dan ooit.
Dus ben ik er voor jou: vanaf het idee tot wanneer je weer thuis terugkeert vol mooie herinneringen.

Gun jezelf een Travel Counsellor.
Ik hoop je in 2022 te ontmoeten. Want: With us...it’s Personal.

Warme groet,

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-12750574

Terug Naar Boven