Welkom op mijn persoonlijke pagina


Laat mij uw perfecte reis vinden!

Mijn naam is Willemieke Bouwer, moeder van 3 kinderen en een echte reisfanaat. Van jongs af aan wist ik dat ik in de reiswereld wilde werken. De keuze voor het volgen van een toeristische opleiding was dan ook snel gemaakt. Ik startte mijn loopbaan als baliemedewerkster op een reisbureau en heb vervolgens de stap gezet naar de functie van vestigingsmanager. Na 15 jaar ervaring heb ik besloten om met al mijn enthousiasme als persoonlijk reisadviseur aan de slag te gaan. Bent u op zoek naar een reis? Laat mij u helpen de perfecte reis te vinden.

Tijdens mijn werk heb ik behoorlijk wat bestemmingen bezocht, maar ook privé heb ik al veel van de wereld gezien. Daardoor kan ik u veel uit eigen ervaring vertellen en adviseren. Als zelfstandig reisagent kan ik u bovendien ook buiten de reguliere openingstijden van dienst zijn en u heeft altijd met één contactpersoon te maken.

Wilt u de wereld ontdekken? Ik kan u daar alles over vertellen, zelf heb ik avontuurlijke reizen naar verre bestemmingen gemaakt. Denk aan: Zuid-Afrika per huurauto, Fly drive Cuba, Camperreis Australië, autorondreis Canada, Florida en West USA, rondreis per privé chauffeur in Sri Lanka, busrondreis India, rondreis Jamaica, strandvakantie Mexico, Dominicaanse Republiek, Curacao, Brazilië,St. Maarten en de Bahama's..

In Europa heb ik, buiten de vele populaire, leuke zon- en wintersportbestemmingen, ook een hoop bijzondere plekken bezocht waaronder o.a. IJsland, Azoren, Ierland, Sardinië en Noorwegen. Favoriet blijft bij mij ook de stedentrip waarvan ik er jaarlijks minstens één bezoek. Met de kinderen hebben wij inmiddels ook al diverse campings uitgetest.

Kortom: u kunt bij mij terecht voor allerlei soorten reizen. Luxe reizen, stedentrips, zonvakanties, wintersport, kampeervakanties, rondreizen, zakenreizen, groepsreizen, cruises, weekendjes weg: noem maar op. Ik zorg ervoor dat u een scherp aanbod krijgt, zeker niet duurder dan elders. Daarbij kunt u service tot in de laatste puntjes verwachten.

Belangrijk voor u om te weten is dat ik aangesloten ben bij Travel Counsellors. Niet alleen uitgeroepen tot 'beste reisaanbieder 2013' maar ook garant voor lidmaatschap van het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Reden te meer om uw reiswens bij mij neer te leggen, ik ga graag voor u op zoek naar uw droomreis. U kunt mij bereiken via de telefoon, e-mail of het contactformulier op mijn website. Wilt u liever persoonlijk contact? Dat kan zeker. Op afspraak kunnen wij een bezoek thuis of bij u op kantoor inplannen. Zowel overdag als in de avonduren of in het weekend.

Graag tot snel!

Willemieke Bouwer
Persoonlijk reisadviseur

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-21715245

Terug Naar Boven