Inspiratie

Luxe

De vraag naar exclusiviteit en privacy blijft groeien. Heb je weleens gedacht aan een sky-safari? Ben je op zoek naar een privévilla met zwembad? Ook eilandretraites zijn nu populairder dan ooit. Je persoonlijke Travel Counsellor regelt het!
Tevens bieden wij unieke accommodaties als boomhutten, safari lodges en glamping yurts waar je zelf niet zo snel aan zou denken.

Luxe vakantie inspiratie

4 ideeën voor een luxe vakantie

Droom je ook van een heerlijke luxe vakantie? Bij je Travel Counsellor ben je aan het juiste adres, hij of zij stelt een reis op maat voor je samen. Hieronder 4 tips, deze keer voor een luxe vakantie.


Once in a lifetime ervaring

Is het tijd om die unieke once in a lifetime reis te maken waar je al zo lang van droomt? Voor zo’n bijzondere reis kun je het advies van een Travel Counsellor gebruiken. Hij of zij heeft namelijk contacten op bestemmingen over de hele wereld en weet jouw reis net dat beetje specialer te maken.

Verblijf op de... Malediven

Wist je dat Travel Counsellors over een eigen boekingssysteem beschikt waarin honderden bijzondere accommodaties te vinden zijn? Wij delen onze favorieten op de Malediven. Al deze hotels zijn te boeken via je persoonlijke Travel Counsellor.